Sosyal Ağ Yarışına Microsoft da katıldı.


   Sosyal ağlara bir yenisi daha ekleniyor. Özellikle Facebook'un kazandığı büyük başarıdan sonra,internet üzerinde ki bir çok ünlü şirket sosyal ağ yarışına katılmaya başladı.Twitter,Google Plus derken bunların arasına bir yenisi daha ekleniyor. İnternetin bir diğer dev şirketi Microsoft,sosyal ağ yarışında bende varım dedi. Geçen sene aralık ayından beri test ettiği sosyal ağı So.Cl'yi kullanıma açtı.
Pinserest'e benzer bir şekilde çalışan So.Cl,de kullanıcılar Bing arama sorgularını bir pano üzerinde biriktirebiliyorlar. Tasarım ise daha çok Google Plus'a benziyor.Kullanıcılar bu sosyal ağ da da resim ve video gibi zengin içerikleri birbirleriyle paylaşabiliyorlar.Ayrıca video partisi de düzenleyebiliyorlar (youtube videolarını bir araya getirerek).
   So.Cl. nin kuruluş amacı akademik anlamda öğrencilere yardım etmek olarak açıklanmış.Fakat eğer bu sosyal ağı kullanacaksanız,bir uyarım var. Bu site de yapacağınız aramalar,direk haber kaynağınızda gösteriliyor.Arama yaparken dikkat etmeniz ileride başınızın ağrımasını engelleyebilir:)
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter