Kadın voleybol milli takımımız Londra Olimpiyatların da..

      Dün akşam süper final için final gibi maçlar vardı gündemimizde.Tüm spor kamuoyu,bu maçlara kilitlenmişti. Günler öncesinden konuşulmaya başlanmıştı.Maçlar şöyle biterse böyle olur gibilerinden tahminler uçuşuyordu.Spor yazarları,sadece kendi bildiklerini okuyor,karşısındaki insanları hiçbir şey bilmeyen dinleyici kitlesi olarak kabul ediyorlardı.Hatta geçtiğimiz hafta canlı yayında cacık yapanlara bile şahit olduk.Hatırlıyorum da cacık yapan spor yazarları!! bir keresinde canlı yayında ruh çağırmayı bile denemişlerdi.
   Yazımızın konusu, elbette spor yazarlarımızın bu ilginç gösterileri değil. Benim asıl söylemek istediğim dün mükemmel bir başarı kazanıldı. Kadın milli voleybol takımımız Polonyayı finalde yendi ve 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazandı. Peki bu konu dün hangi spor yazarı tarafından dile getirildi? Dün öve öve bitiremedikleri o futbolcular Milli forma altında Londra'ya gidemezlerken,kadın voleybolcularımız müthiş bir oyun sonunda Bayrağımızın Londra da, olimpiyatlarda, dalgalanmasını sağladılar. Futbolumuz 3 temmuzdan beri kaybediyor,fakat herkesin konuştuğu yine futbol oluyor.
    Neyse lafı fazla uzatmayayım.Kadın milli voleybol takımımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum.İyi ki varsınız,Siz olmasanız Londra olimpiyat oyunların da bayrağımız dalgalanamayacaktı...
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter