Babalar belli etmezmiş sevgilerini!!

    Bu yazımda bir reklam filmine vurgu yapmak istedim.Yazıyı okuyunca reklamı da hatırlarsınız diye umuyorum,gerçi reklamdan baya farklı bir yazı ama neyse artık:)
    Babalar neden belli etmez sevdiğini? Sevildiğini bilen çocuk daha güvenli bakmaz mı ileriye? Çocuklar rol modeli olarak alırlar babalarını.Filmlerde izledikleri, süper kahramanlardır çocuklar için babaları.Hiç bir şeyden korkmayan,güçlü,her şeye karşı durabilecek süpermenlerdir.Ama çocuklar bir şeyi anlayamamaktadır.Bu süper kahraman neden beni sevmiyor? Onun kadar süper olmadığım için mi acaba? Onun gibi olabilmek için ne yapmalıyım? Ama çok küçüğüm, ben asla onun gibi olamam.İşte çocuklarda akıl yürütür ve sevilmediğini düşünen çocukta böyle bir sonuca varır.Asla onun gibi olamam.Çocukların böyle düşünmesini mi istiyor gerçekten ebeveynler? Özellikle babalar sevdiklerini çocuklarına göstermeyerek daha da çok sevileceklerini mi düşünüyorlar gerçekten? Acaba çocukların her zaman annelerine düşkün olmalarının nedeni böyle bir düşünce olabilir mi? Çünkü anneler,her ne şartta olursa olsun çocuklarını öpüp koklamazlar mı? Onlara sevgiyle yaklaşmazlar mı? Anneler için sevilmek gibi bir düşünce asla olmaz.Çocukların annelerine düşkün olmalarının nedeni,bu karşılıksız sevgi olamaz mı? Karşılıksız dedim,ama bir süre sonra çocuk, bu sevgiyi hissedecek ve annesine karşı aynı sevgiyle yaklaşmaya başlayacak.Karşılıksız sevgi,karşılığını bulacak.Anneler bu yüzden baş tacıdırlar.Onlar severken karşılık beklemezler.Ama ya babalar? Neden sevgilerini belli etmezler? Sevgi dediğimiz şey nedir,insanları bir kılan bağ dan başka..İnsanları bir kılan bu Bağın en güçlü yeri annelerdir. Annenin,olmadığı bir bağ,ne yazık ki çok zayıflar, zamanla incelir ve kopar.Sevdiğini belli etmeyen babalar,ne yazık ki bu bağın kopmasına engel olamazlar.Çünkü onlar sevdiklerini belli etmemişlerdir.
   Bu yazıyı okuyan bir baba iseniz eğer,dönün ve çocuğunuza bir bakın.Çocuğunuz,tuttuğunuz takımdan daha az mı değerli ki,ona sevginizi göstermiyorsunuz? Tuttuğunuz takım maç kazanınca dünyalar sizin oluyor. Çocuğunuzun her nefes alıp verişi dünyalar kadar değerli değil midir? Evi ayakta tutanın babalar olduğu söylenir,bunu söyleyen babalardır.Bana göre ise evi ayakta tutan annelerdir.Çünkü anneler,çocuklarına sevgiyle yaklaşırlar.Babalar ise belli etmezler sevdiklerini,bu yüzden daha az sevilirler.
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter