Google Pagerank Güncellemesi!!

      İnternet sitesi sahipleri için,bugün önemli bir gündü.Çünkü Google Pagerank güncellemesi bugün gerçekleşti. Bloğumuz yaklaşık 2 ay önce yayın hayatına başladı ve güncelleme ile birlikte PR si 3 oldu.Güzel bir sonuç oldu bu (hiç yoktan iyidir en azından:) ).Bilmeyenler için kısaca pagerank nedir,ne işe yarar bunlardan bahsetmeye çalışayım.
   Pagerank,Google'ın web sitelerine 10 üzerinden vermiş olduğu değeri ifade eder.Yani bir site,tasarımı iyiyse, göze hoş geliyorsa, site içindeki konular özgünse, ziyaretçi sayısı fazlaysa...vb. gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor ve site için değer veriliyor.Örneğin Twitter'ın PR'si 10, Facebook'un 9, ülkemizden bir örnek olarakta Hürriyet'in PR'si 8, Mynet ise 6 olarak ölçülmüştür.Bu sitelere göre bizim 2 ay içinde sahip olduğumuz değer aslında hiçte küçümsenmemelidir:) Umarım bir daha ki güncelleme de 6 oluruz.Sevdiğim sayı çünkü:)
    Neyse,bu yazı kısa oldu.Yazının amacı, sitemize dair bir konuda sizi bilgilendirmekti.Görevini de layıkıyla yaptı diyerekten,son noktayı koymak istiyorum:).
Share this article :
 

+ yorum + 1 yorum

4 Mayıs 2012 04:55

bizeler hürriyet v.s daha cok calısıyıyoruz ya :)

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter