TTNET Bağlantı Sorunu

    27 Nisan gecesi akşam 10 sularında TTNET alt yapısı tüm Türkiye genelinde koptu.Yaklaşık 2 saat sürdü bağlantıdaki kopukluk.Olabilir insan yapımı sonuçta ve böyle olumsuzluklar da olabilir tabiki.Fakat herhangi bir açıklama yapılmaması insanları asıl kızdıran.Hadi onu da geçtim,haber kanallarında bile her hangi bir açıklama yapılmaması artık bu haber kanallarının kesinlikle bağımsız hareket edemediklerini göstermez mi?
    Tüm Türkiye 2 saat boyunca karanlıkta kaldı ama haberlerde bile her hangi bir açıklama yapılmadı.Neden?Cevabı basit:Para! Evet,TTNET, tv kanallarına en çok reklam veren kuruluşlardan birisi.TV kanalları da bu en büyük müşterilerini kızdırmamak için kesintiyle ilgili haber yayınlamadılar henüz.Medya en büyük güç.Medya kimin elindeyse,o ne isterse halk o kadarını biliyor ne yazık ki.Bunu bu akşam bir kez daha öğrendik.
    Bu arada internet bağlantısı normale dönmeseydi,sorunun kendi modemimden kaynaklandığını düşünecektim.Çünkü doğru bilgiye internet olmadığı için ulaşamayacak,televizyon haberlerine göre hareket etmeye devam edecektim..
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter