Anneler Günü

        Bir Anneler Günü daha geliyor.Annelerimiz için bir şeyler yazmaya kalksak kitaplar dolusu bir seri ortaya çıkar.Ben kısa tutacağım.Çünkü ne yazsam, anneme olan sevgimi ve özlemimi yine de ifade edemem.
    2. Anneler günü olacak annemden ayrı geçirdiğim.2 Yıl önce kaybettim Onu,o en çok değer verdiğim insanı,dünya bir yana O bir yana dediğim insanı...Şimdi O'na anneler günü hediyesi olarak sadece, çiçek verebiliyor ve mezarı başında dua edebiliyorum.Elden bir şey gelmiyor.Hayattayken insan gerçekten de bir şeylerin değerini bilemiyor.Onların gerçek değerlerini onları kaybedince daha iyi anlıyor insan.Haberlerde bir annenin çocukları tarafından dövülmesini,ya da öldürülmesini gördükçe kan beynime sıçrıyor.Çünkü en basitinden, bu doğaya aykırı bir şey.Doğada ki başka hangi canlı,annesine zarar vermektedir? Her şey ters gitse,tüm insanlar tarafından dışlansak bile biliriz ki,bir insan bizi her şeye rağmen sever,korur.O insan anneden başka kim olabilir ki?
    Anneler gününde,çoğu kişi annesini bu dünyada öpüp koklayacak,bense mezarlığa gidip,taşa toprağa bakıp O'nu düşüneceğim.Keşke diyeceğim.Keşke 5 dakikalığına da olsa O'nu görebilsem,ellerinden öpebilsem diye iç geçireceğim.Yazıyı okuduktan sonra,eğer hayattaysa anneniz,Onun için şükredin, her neye inanıyorsanız..Ve değerini bilin hayattayken Onun..Çünkü 5 dakika da değişebiliyor her şey..
Share this article :
 

+ yorum + 1 yorum

2 Mayıs 2012 21:11

Bir gün geliriz sizin oralara inşallah:)

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter