Hayvan Katliamı,Bu çocuklar bir gün büyüyecek!!!

      Bu haberimiz çocuklar ve hayvanlara olan bakış açıları ile ilgili.Ne yazık ki çocuklarımıza hayvanlara nasıl davranılması gerektiği hakkında yeterli bilgiyi ,eğitimi vermiyoruz.Gerçi insanlar bile birbirlerine hayvani bir şekilde yaklaşırken,hayvanlara farklı davranmak çok zor oluyor.Eh büyüklerinden ders alan çocuklar da hayvanlara böylesine acımasız bir şekilde davranıyor.Eminim çevreniz de görmüşsünüzdür,taşlarla sopalarla kedi köpek kovalayan çocukları.Küçüklüğünde hayvanlara bu şekilde davranan bir çocuk,büyüdüğünde aynı davranışı insanlara karşı da yapıyor.Büyükler de hiç farklı değil.Yeryüzünde insandan başka hiç bir canlı zevk için diğer yaratıklara acı çektirmiyor.Spor olsun diye hayvanları öldürüyoruz.Zevk olsun diye hayvanları öldürüyoruz.Kürkleri için hayvanları öldürüyoruz.Ama hayvanlar ya acıktıklarında ya da güvenliklerini tehlikede hissettiklerinde saldırgan olurlar.Tüm bu yaptıklarımız bana şunu gösteriyor.İnsanoğlu bu dünyaya gelmiş en tehlikeli hayvandır.Neyse bu konuda yazılacak o kadar çok şey var ki;insanlıktan çıkmayayım şimdi,haberimiz aşağıda..

     Konya'da hamile bir köpeği döverek öldürdüler.Dövülen beş yavru ise barınağa konuldu. Aydın'da da hayvan düşmanları, Pitbull cinsi bir köpeğin kulağını kesti. 
     Hamile köpeğe ölüm tekmesi 
     KONYA'NIN Meram İlçesi'nde, çocuklar 5 yavru köpeğin tanımadıkları başka çocuklarca sopa ve hortumlarla dövüldüğüne, hamile bir köpeğin de dövülerek öldürüldüğüne şahit oldu. İhbar üzerine Konya Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği yetkilileri bölgeye gitti. 
   Gözyaşlarına hakim olamayan Dernek Başkanı Ümit Sürmeli, ''Çok üzücü bir olay. Köpeği ve yavrularını tekmeleyerek öldürmüşler. Dövülen yavru köpekleri de barınağa götüreceğiz. Anne-babaların çocuklarına merhamet duygusu aşılamaları gerek ' dedi.
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter