Çocuklarının Üşümesine Dayanamayıp İntihar Etti


         Böyle bir haberi vermek,buradan paylaşmak gerçekten çok acı.Fakat amacımıza uygun bulduğumdan paylaşmak istedim.Nedeni ise oldukça basit.Hani 5 yılda bir seçip meclise gönderdiğimiz ve bir daha da haber alamadığımız bir takım kişiler var ya,hani maaşlarını beğenmeyipte yüzde yüz zam yapan değerli temsilcilerimiz,hani tuvalete bile gittiklerinde paralarını bizim cebimizden alan yöneticilerimiz var ya,işte onların belki vicdanlarına dokunur da halkı daha fazla düşünürler diye bu haberi buraya taşımak istedim.Belki utanırlar diye....Bloğumu takip etmelerini zaten beklemem ama belki başka blog yazarları olur ve onlarda bloglarında bu haberi paylaşırlarsa ( bir ışık yakmak gibi ),kelebek etkisi gibi belki başka yerlerde bir etkisi olur kanaatindeyim.Neyse haber aşağıda...

 
      Adana’da eşi bir yıla aşkın süre işsiz kalan ve ev kirasını 8 aydır ödeyemeyen 26 yaşındaki Emine Akçay, çocuklarının üşüdüğünü görünce cebindeki son parayla odun almaya gitti. O kadar az parası vardı ki oduncu ‘Bacım bu paraya odun mu olur’ dedi. Ama anne Emine Akçay ısrar etti, bir çuval odunu alıp eve geldi. Odunlar ıslandığı için yanmadı. Lastik parçalarını tutuşturmaya çalıştı; olmadı. Emine Akçay, çocuklarının ısınması için çalıştırdığı saç kurutma makinesini küçük oğluna verdi. Daha sonra diğer odaya gidip, tavandaki salıncak demirine ip bağlayarak, kendini astı.
"ANNEM ANNEM" DİYE AĞLAYARAK AŞAĞI İNDİ
        Merkez Seyhan İlçesi Aydınlar Mahallesi’nde iki katlı binada dün akşam meydana gelen olayda, alt katta oturan Ahmet Çıkat, Emine Akçay’ın 6 yaşındaki oğlu İsa’nın ağlayarak aşağı indiğini gördü. Çocuğun "Annem annem" diye ağlaması üzerine, "Hırsız mı girdi’ düşüncesiyle 10 yaşındaki kızını da yanına alıp üst kata çıktı. Kapıdan Emine Akçay’a seslenip, cevap alamayan Ahmet Çıkat, odaları kontrol ettiğinde genç kadını tavana iple asılı halde gördü. Ahmet Çıkat, cep telefonundan polise ihbarda bulunup, 112 Acil Servis’ten ambulans istedi. Olay yerine gelen sağlık ekibi ve polislerin kontrolünde Emine Akçay’ın öldüğü anlaşıldı.
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter