Amerika'ya İnsanlığı Götürmek Lazım!!!


Özgürlükler ülkesi,herkesin hayallerini kurduğu demokrasinin en iyi uygulandığı ve insan haklarının savunucusu olan özgür insanların ülkesi.Bu ülkeye gidenlerin ilk yapması gereken Müslüman kimliğini saklamak.esmer tenliyse eğer fazla güneşlenmekten kaynaklı bir sorun gibilerinden bahaneler üretmesi gerek.Milliyetinin Ortadoğu dan olmaması gerek.İsminizin Müslüman ya da Arapça ya da Türkçe ya da Farsça olmaması hayatınız açısından çok önemli.Bu özelliklere sahipseniz hayal kuramaz,hayaller ülkesinde yaşayamazsınız.Neyse daha çok şeyler söylenebilir,yazılabilir ama siz en iyisi haberimizi okuyun,bizi daha iyi anlarsınız. 
ABD'nin California Eyaleti'nin San Diego kentine bağlı El Cajon kasabasında Iraklı bir kadın, demir levye ile dövülerek öldürüldü.
American-Islamic Relations Council (CAIR) adlı Müslümanların oluşturduğu dayanışma örgütünün San Diego şubesi Direktörü Hanif Mohebi, ABD'ye 1990'larda iltica eden bir aileden olan Shaima Alawadi adlı 5 çocuk annesi kadının kaldırıldığı hastanede dün sabah öldüğünü duyurdu. Polis yetkilileri, Alawadi'nin cuma günü 17 yaşındaki kızı Fatima El Himidi tarafından yaralı halde evinin önünde bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldığını söyledi.

"ÜLKENE DÖN TERÖRİST"

El Himidi, KUSI TV adlı televizyon kanalına yaptığı açıklamada, başına birçok kez levye ile vurularak dövülen annesinin yaralı bedeninin yanında "Ülkene dön, terörist" yazılı bir not bulunduğunu belirtti. Polis Teğmen Mark Coit, "Bunun bir nefret suçu olması olasılığı büyük ve bunu araştırıyoruz. Sadece bir konuya odaklanarak başka bir şeyi gözden kaçırmak istemiyoruz" diye konuştu. Televizyon kameralarının önünde göz yaşlarına hâkim olamayan El Himidi ağlayarak, "Annemi benden aldınız. En iyi arkadaşımı benden aldınız. Niçin? Niçin bunu yaptınız" dedi.
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter