Kuşbaşı,domuz etli pide yediriyorlar!!!

Gıda,tarım ve hayvancılık bakanlığı,gıdada taklit yolunu seçen ve dana ya da kuzu eti diye,kanatlı et ve tek tırnaklı eti yani at ve eşek eti yediren firmaları deşifre etti. Buradan, bu firmaları ve markaları, bizlere yedirdikleri şeyleri sizinle paylaşayım istedim.Bu firmalarla alışveriş yapacaksanız eğer bir daha düşünün derim.

Nazifoğlu markası,Bulunduğu yer: Aliçler sucuk erenler,Sakarya. Sucuk benzeri bir ürün çıkarıyorlar,bu ürün içerisinde tek tırnaklı yani at ve eşek eti tespit edilmiş.
Çiftarslanlı markası,Bulunduğu yer:Çiftarslanlı et ve et ürünleri,Afyonkarahisar. Sucuk benzeri ürün çıkarıyorlar.bu ürün içerisinde tek tırnaklı eti (at ve eşek eti) ile kanatlı eti tespit edilmiş.
Elmalı Çiftliği markası,Bulunduğu yer: Elmalı Çiftliği Süt ürünleri Gıda San. Tic.Ltd. Şti. Antalya, Çıkardığı ürün;geleneksel tereyağı içerisinde bitkisel yağ tespit edilmiş.
Akdeniz markası,Bulunduğu yer:Akdeniz süt ürünleri ve Gıda San. Antalya, Çıkardığı ürün; yarım yağlı homojenize yoğurt içerisinde bitkisel yağ ve jelatin tespit edilmiş.
Onurköy markası.bulunduğu yer: Mardin Çıkardığı ürün; yoğurt içerisinde bitkisel yağ tespit edilmiş.
Ilgaz Yaylası markası,bulunduğu yer Afyonkarahisar,çıkardığı ürün: Yağlı tulum peyniri içerisinde bitkisel yağ ve nişasta tespit edilmiş.
Bacanaklar Güldem Süt markası,bulunduğu yer:Konya.Çıkardığı ürün;yağlı eritme peyniri içerisinde bitkisel yağ tespit edilmiş.
Balderesi markası,bulunduğu yer:Adana, çıkardığı ürün;süzme çiçek balı,standartların oldukça altında üretim yapıldığı ve sahte olduğu tespit edilmiş.
Milenyum Pide markası,bulunduğu yer:Bornova,İzmir.Çıkardığı ürün,kıymalı pide ve kuşbaşılı pide içerisinde domuz eti tespit edilmiş.
Pınar markası,bulunduğu yer:Kemalpaşa,İzmir,çıkardığı ürün;(%100 dana adı altında) uzun soyulmuş sosis içerisinde kanatlı eti tespit edilmiş.
Salihli Özok markası,bulunduğu yer:Salihli,Manisa.Çıkardığı ürün,sucuk benzeri ürün (dana eti ) içerisinde kanatlı eti tespit edilmiş.

Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter