İnternetin Gücünu Kullanın...

   Teknolojide ki gelişmeleri takip etmekte ne kadar da zorlanıyoruz, öyle değil mi? Şu an da bile binlerce yenilik yaşanıyor dünyanın değişik yerlerinde. Peki bu yenilikleri nasıl öğrenebiliyoruz? Nasıl gündemi takip edebiliyoruz,tabi ki internet sayesinde. Anlık bilgi akışı yaşanıyor internette.İnsanlar kendi ülkelerinde bir devrim yaşanacağını internet sayesinde öğreniyor,bunun için örgütleniyor ve devrimi gerçekleştiriyor. Yabancı güçler,milyar dolarlarla ürettikleri silahlarıyla başaramadıklarını, internet sayesinde çok daha etkili bir şekilde gerçekleştirebiliyor. İnsanlara ulaşmanın en kolay yolu artık, internet oldu.Gündelik hayatta yaşanan bir olay anında internette kendine yer bulabiliyor. İnsanlar, internet sayesinde 5 dakika da dünyaca ünlü olabiliyorlar.Bir şarkıyı güzel mi söylüyorsunuz,hemen şarkınızı söyleyin ve onu kaydetmeyi de unutmayın. İnternette yayınlayarak aynı gün meşhur olabilirsiniz. Filmlerde görüyoruz,sesi güzel olan insanlar keşfedilebilmek için plakçıların ve kayıt stüdyolarının önünde günlerce yatıp kalkarlarmış.İstanbul Unkapanı'nda bunlara dair bir sürü hikaye yaşanmış. İnsanlar artık para kazanmak için interneti bir araç olarak görüyorlar.Nasıl görmesinler ki,sadece ülkemizde 35 milyon insan, aktif olarak interneti kullanıyor. Dünya da 1 milyar insan,her gün Facebook'a giriyor,gerisini siz düşünün artık.
   Gelecekte çok daha ilginç olacak internet.Televizyonlara girmeye başladı bile,ya da televizyonlar internete giriyor. Evlerde bulunan bütün ev aletleri, bir gün akıllanacak ve onlarda internete bağlanacak. Bugün genelde haber okuyor,oyun oynuyor,eğleniyor,film müzik gibi ihtiyaçları gideriyoruz internet ile. Gelecekte, tamamen hayatımızı kontrol etmek için interneti kullanacağız.
    İnsan aklı geliştikçe internette gelişiyor,genişliyor. Bu gelişmeyi izlemekse insana büyük keyif veriyor,hele farkındaysanız gelişmelerin, her gelişmeyi takip etmek istiyorsunuz.Bizler de internette ki gelişmeleri ve bu gelişmelerin hayatımızda yapacakları değişiklikleri izlemeye ve buradan sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter