Apple İphone 4S İnceleme ve Özellikleri

   Diğer İphone modellerinden dış görünüş bakımından farkı olmayan Apple İphone 4S nin her ne kadar dış görünüşünde değişikler olmasada özellikler ve işletim sistem gibi teknik konuda gelişmiş ve yeni özellikler konulmuştur. Apple İphone 4S akıllı telefonda yen işletim sistemi olan İOS 5 işletim sistemine sahip olan ve çift çekirdek ile istediğiniz her türlü uygulama ve oyunu hızlı ve kolaylıkla oynama imkanı sağlamaktadır. 8 Megapiksel kameraya sahip olan bu akıllı cep telefonu, çift dijital kamera ile sizlere en iyi şekilde bütün imkanları sağlamaktadır.
   Apple‘ın İphone 4S telefonunda gelen yeni işletim sistemin en çok geliştirilen özelliklerden biriside hızlı fotoğraf çekme ve yüksek HD foto yakalama ile aynı bir fotoğraf makinesi özelliği sunmaktadır. Sosyal ağlara kolay bağlanma ve bir çok istediğiniz Facebook Twitter gibi uygulamalara kolaylıkla resim yükleme imkanınız bulunmaktadır. Bu sizlere hem çok büyük kolaylık sağlarken hemde sizlerin sosyal ağlarda aktif olmanızı kolaylıkla sağlayacaktır.
   Yurt dışında Iphone 4S fiyatları 200  ile 400 USD arasında satılmaya sunulması hedeflenirken ülkemizde bu fiyatın daha yüksek olması bekleniyor ve tam olarak fiyat konusunda net bir yorum yapmak mümkün olmuyor.  Sarj süresi sizlerin istekleri ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde üretilmiş ve bir çok konuda sizlere en iyi batarya süresini sunmaktadır .
Alıntıdır: http://www.e-tilki.com/apple-iphone-4s-inceleme-ve-ozellikleri/
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter