Bu bir uyarı yazısıdır!!! İnternet Kafelere Dikkat..

   Eğer evinizde internet yoksa ve interneti kullanmak için internet kafeleri tercih ediyorsanız eğer sizleri bir konuda bilgilerndirmek istedim.Amacımız da zaten sizleri elimizden geldiğince bilgilendirmek internet konusunda. 
   Konumuz internet cafeler; gidiyorsunuz bir internet kafeye ve başlıyorsunuz sörf yapmaya,girmesi yasak olan sitelere girmeye çalışıyorsunuz ya da bir arkadaşınızla,sevgilinizle ya da yasak ilişki yaşadığınız kişi ile gizlice görüşüyorsunuz,kameralı bir şekilde. Öncelikle internet kafe de hiçbir şeyin gizli olamayacağını bilin.Bir kişi sürekli sizi izlemekte.Girdiğiniz siteleri takip etmekte,arkadaşınıza,aşkınıza söylediğiniz çok çok özel şeyleri okumakta. Sizin izlediğiniz videoları izlemekte.Kısaca yaptığınız tüm işlemleri,sizin bakış açınızdan takip etmektedir. Bunu müşteri yasak sitelere girmesin diye yapmaktadır,ama bazen amacını da aşabilmektedir. Merak insana herşeyi yaptırabilir. Özellikle kameralı sohbetlerde paylaştığınız o çok özel hareketleri ya da sözleri,3. bir kişi daha görmektedir. Hatta bu görüntülerin 3. kişi tarafından kaydedilebileceğini de belirteyim. Sanırım, internete düşen ve gizli olarak tabir edilen videoların kaynağı da internet kafelerdir. 
    Evet, eğer çok sık olarak gidiyorsanız internet kafelere,bu yazdıklarıma mutlaka dikkat edin.Yani çok özel bilgilerinizi ya da sırlarınızı karşı tarafa aktarırken,bunun artık bir sır olmayacağını bilin,çünkü 3 kişinin bildiği sır değildir. Bu yazıyı arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle paylaşın ki,herkes ayağını denk alsın:)
Share this article :
 

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. İnternetin Gündemini Bizimle Takip Edin - Tüm hakları Kayıptır...
Bu site Blogger tarafından destekleniyor...
Counter